Αρχική Σελίδα

SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων Hyunvan CNC Suzhou, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην εφαρμογή της τεχνολογίας λέιζερ και της ευφυούς CNC κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και των πωλήσεων του λέιζερ που χαρακτηρίζει, εξοπλισμός ένωσης και κοπής και CNC ξύλινος δρομολογητής, δρομολογητής πετρών, μηχανή διαφημίσεων. Η επιχείρηση έχει περάσει το ISO 9001 διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, και ολόκληρες οι σειρές προϊόντων έχουν περάσει την πιστοποίηση CE της ΕΕ.

 

Τα προϊόντα μηχανών λέιζερ της επιχείρησης περιλαμβάνουν κυρίως: λέιζερ ημιαγωγών που χαρακτηρίζει τη μηχανή, λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα που χαρακτηρίζει τη μηχανή, λέιζερ οπτικής ίνας που χαρακτηρίζει τη μηχανή, τέλος-αντλημένο λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, φορητό λέιζερ που χαρακτηρίζει μηχανή και άλλες τέσσερις σειρές περισσότερων από 20 ειδών βιομηχανικών μηχανών εξοπλισμού λέιζερ και CNC που χρησιμοποίησαν ευρέως στο μέταλλο, ξύλινη βιομηχανία πετρών, η οποία μπορεί να αντιστοιχηθεί την αυτοματοποιημένη μεταβιβάζοντας σωλήνωση, αυτόματος τροφοδότης και ούτω καθεξής. Εξοπλισμός.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στα ηλεκτρονικά προϊόντα, τα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα ανάβοντας κοu'φώματα, το κόσμημα, τα εργαλεία υλικού, τα υγειονομικά εμπορεύματα, τα όργανα, τα εξαρτήματα μοτοσικλετών, τα κινητά τηλεφωνικά μέρη, τις διάφορες φόρμες, τα όργανα ακρίβειας, τις ιατρικές συσκευές, το ψηφιακό κοχύλι μετάλλων ΤΠ, τον εξοπλισμό αεροπορίας, τον ιματισμό και το δέρμα, δώρα τεχνών, διαφημιστικός τον ιματισμό. Η διακόσμηση, τα μαγειρεύοντας εργαλεία, η βιομηχανία επιτραπέζιου σκεύους, σκευών για την κουζίνα, καπνών και οινοπνεύματος, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία τροφίμων, συσκευάζοντας βιομηχανία, αεροδιάστημα, αντι-που πλαστογραφεί την τεχνολογία, τα γυαλιά και τα ρολόγια, τα πλαστικά κλειδιά, τα κλειδιά ελαφριάς μετάδοσης, το μπαμπού και την ξύλινη τεχνολογία, κεραμική, σωλήνες PVC, σωλήνες PPR, βιομηχανία τομέα εστιάσεως, μπουκάλια ποτών, τύμπανα πετρελαίου, είδαν τις λεπίδες, τα ρουλεμάν, τις διάφορες πινακίδες, κ.λπ.

 

Τα εφαρμόσιμα υλικά περιλαμβάνουν: συνηθισμένα μέταλλα και κράματα (σίδηρος, χαλκός, αλουμίνιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος και όλα τα άλλα μέταλλα) σπάνια μέταλλα και κράματα (χρυσός, ασήμι, τιτάνιο, κ.λπ.) μεταλλικά οξείδια (όλα τα είδη μεταλλικών οξειδίων μπορούν να είναι) ειδική επεξεργασία επιφάνειας (να φωσφοριήσει, anodization αλουμινίου, επιφάνεια ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, κ.λπ.) Υλικά ABS (ηλεκτρικό κοχύλι συσκευών, καθημερινή χρήση). Μελάνι (κλειδιά ελαφριάς μετάδοσης, τυπώνοντας προϊόντα, κ.λπ.) εποξική ρητίνη (συσκευασία των ηλεκτρονικών συστατικών, στρώμα μόνωσης) και διάφορα μη μεταλλικά υλικά. _αυτός μπορώ σαφώς και γρήγορα χαρακτηρίζω όλος είδος σχέδιο, ΛΟΓΌΤΥΠΟ, χαρακτήρας, επιστολή, παράσταση, φραγμόςκώδικας, παραγωγή ημερομηνία, batchαριθμός, δισδιάστατος κώδικας, αριθμός, κ.λπ. _αυτός μπορώ επίσης είμαι ταιριάζω με με ποικίλος αυτοματοποίηση εξοπλισμός να επι:τυγχάνω δυναμικός και πτήση χαρακτηρίζω, που μπορώ είμαι χρησιμοποιώ προϊόν προσδιορισμός, Διαδίκτυο πράγμα, ευφυής αντι-πλαστογραφώ και άλλος τομέας.

 

Με τη βαθιά Ε&Α της, οι ικανότητες κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου, Hyunvan ενσωματώνουν τα συστήματα εξοπλισμού και κατασκευής για να παρέχουν στους πελάτες μια συσκευασία των οικονομικώς αποδοτικών και ανταγωνιστικών λύσεων. Το Madico είναι όχι μόνο κατασκευαστής και πωλητής συσκευών, αλλά και προμηθευτής λύσης.

 

Το Hyunvan εμμένει στην έννοια διοίκησης επιχειρήσεων «της παραγωγής των προϊόντων με το πνεύμα των βιοτεχνών και η φρόνηση, που εξυπηρετεί τους πελάτες με τη νοοτροπία των οπαδών», εφαρμόζει την ποιοτική πολιτική «ποιότητα-προσανατολισμένος στην, τηρώντας την προσανατολισμένης στους πελάτες και αφιερωμένη υπηρεσία φήμης,», και αναπτύσσεται συνεχώς, τολμηρός, ρεαλιστικός και καινοτόμος, προκειμένου να γίνει σημαντικοί CNC λέιζερ κατασκευαστής εξοπλισμού και προμηθευτής σχεδίου στην Κίνα». Εργασία σκληρή στο μέλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. μηχανημάτων Hyunvan CNC Suzhou, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην εφαρμογή της τεχνολογίας λέιζερ και της ευφυούς CNC κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και των πωλήσεων του λέιζερ που χαρακτηρίζει, εξοπλισμός ένωσης και κοπής και CNC ξύλινος δρομολογητής, δρομολογητής πετρών, μηχανή διαφημίσεων. Η επιχείρηση έχει περάσει το ISO 9001 διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, και ολόκληρες οι σειρές προϊόντων έχουν περάσει την πιστοποίηση CE της ΕΕ.

 

Τα προϊόντα μηχανών λέιζερ της επιχείρησης περιλαμβάνουν κυρίως: λέιζερ ημιαγωγών που χαρακτηρίζει τη μηχανή, λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα που χαρακτηρίζει τη μηχανή, λέιζερ οπτικής ίνας που χαρακτηρίζει τη μηχανή, τέλος-αντλημένο λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, φορητό λέιζερ που χαρακτηρίζει μηχανή και άλλες τέσσερις σειρές περισσότερων από 20 ειδών βιομηχανικών μηχανών εξοπλισμού λέιζερ και CNC που χρησιμοποίησαν ευρέως στο μέταλλο, ξύλινη βιομηχανία πετρών, η οποία μπορεί να αντιστοιχηθεί την αυτοματοποιημένη μεταβιβάζοντας σωλήνωση, αυτόματος τροφοδότης και ούτω καθεξής. Εξοπλισμός.

SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD. SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD. SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Μάρκες : HYUNVAN

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας CO2 Laser Σήμανση Machine για τις πωλήσεις καλής ποιότητας CO2 Laser Σήμανση Machine για τις πωλήσεις